Volwassenen

Het Zwitserse topkwaliteitsmerk Micro bestaat uit een breed assortiment compacte, lichte en vouwbare steps voor volwassenen. Deze steps zijn opgesplitst in 2 categorieën:

 • 2-Wiel Steps: de 2-wielsteps van Micro worden zoals een fiets bestuurd, en zijn uiterst compact en vouwbaar.
 • 3-Wiel Kickboards: De Micro Kickboards bestuurt men door het hele lichaam van links naar rechts te leunen en met zo met het lichaamsgewicht de step te doen draaien. Dit unieke gepatenteerde leun-en-stuur mechanisme werd in de jaren 90’ ontwikkeld door Micro.
 • 15 Artikel(en)

  per pagina

  15 Artikel(en)

  per pagina

  Micro Mobility is er voor elke leeftijdscategorie

  Het Zwitserse merk Micro Mobility is de uitvinder van de eerste compacte vouwstep die in de jaren ’90 ontwikkeld werd, en is sindsdien nog steeds marktleider. Een van de voornaamste specificiteiten van de Micro steps zijn de kwaliteitsnormen in het fabricatieproces: deze liggen uitzonderlijk hoog. Het assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor iedere gebruiker een step, in functie van zijn/haar lichaamsbouw en ook afhangend van het gebruiksprofiel. Niet alleen voor kinderen biedt Micro een breed assortiment steps aan, voor tieners en volwassenen biedt Micro een hele reeks degelijke steps aan, die zonder probleem tot 100 kg kunnen belast worden.

  Kickboard of 2-Wielstep?

  Jouw gebruikersprofiel zal bepalend zijn in de keuze tussen beide voertuigen: Ben je op zoek naar een licht, compact en vouwbaar vervoersmiddel, dat probleemloos mee kan in de trein, tram of bus, kies dan eerder voor een 2-wielstep. Naargelang jouw benodigdheden bieden sommige steps bv. een speciaal veersysteem, andere een flexibel houtplatform. Al deze 2-wielsteps zijn uitgerust met een verstelbaar stuur en grote 200 mm wielen. Ben je eerder een liefhebber van surfgevoelens en rijplezier met net dat tikkeltje meer fun, opteer dan voor een Micro Kickboard. Net als de 2-wielsteps, zij de Kickboards ook uitgerust met een verstelbaar stuur (maar hier kan je het klassieke T-stuur ook ombouwen tot een hippe joystick) en ook hier bevindt de rem zich op het achterwiel.

  Wil je een Micro step kopen?

  Op onze website word je stap voor stap begeleid om de juiste keuze te maken tussen de vele verschillende modellen. Alle Micro steps zijn uiterst kwaliteitsvol en genieten een uitzonderlijke dienst na verkoop. Bestel je nog voor 15u, dan wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.