Accessoires

Naast de brede collectie steps, beschikt Micro ook over een grote keuze accessoires waarmee je jouw step kan dragen, een persoonlijke touch kan geven of beveiligen. Kiezen zal de moeilijkste opdracht zijn, want je vindt op deze pagina allerlei leuke accessoires in verschillende kleuren en vormen. Hiermee wordt jouw step echt uniek! Het aanbod bestaat uit:

 • USB Led lampjes
 • Bellen voor steps
 • Draagriemen
 • Slotjes
 • 7 Artikel(en)

  per pagina

  7 Artikel(en)

  per pagina

  Veilig de weg op!

  Het kan uiterst gevaarlijk zijn om met de step buiten te gaan als het donker is, en dat geldt vooral tijdens de wintermaanden, als het vroeg donker is en er veel volk op de baan is. Daarom is het van groot belang om jouw step goed uit te rusten met de nodige toeters en bellen, die ervoor zullen zorgen dat je goed gezien en gehoord wordt. Het Micro assortiment biedt een grote keuze aan bellen en lichtjes, in alle vormen en kleuren.

  4 Jaar garantie op alle steps.

  Naast onze grote voorraad steps beschikken wij in België ook over een zeer grote voorraad wisselstukken, waarmee je jouw step altijd kan herstellen. Op fabricagefouten biedt Micro 4 jaar garantie, en voor slijtage van remmen, wielen en handvatjes kan je altijd bij ons terecht om deze te vervangen.

  Keuze en snelle service.

  Als je bij ons een step of accessoire besteld uit onze brede collectie, krijg je ook de garantie voor een snelle levering (volgende werkdag indien voor 15u besteld) en een degelijke service. Dus aarzel niet meer, en bestel hier jouw Micro step!