KICKBOARDS

Kickboards maken al sinds het prille begin deel uit van de collectie van het Zwitserse steppenmerk. De eerste Kickboard zag namelijk het daglicht in 1998. Sindsdien heeft deze leuke driewielstep al een hele reeks vernieuwingen ondergaan, telkens onder impuls van de laatste innovatietechnieken die het merk zo speciaal maken. Dankzij een uniek leun-en-stuur mechanisme kan je op de Kickboard “surfen” net als op een skateboard, maar met meer stabiliteit.

 • Gewicht: varieert van 3,8 kg tot 4,9 kg
 • Keuze uit verschillende modellen en kleuren
 • Wielen: 120 mm en 100 mm
 • Verstelbare stuurhoogte: 72 cm tot 102 cm
 • Stuur: T-Bar en Joystick inbegrepen
 • Alle kickboards zijn plooibaar
 • 6 Artikel(en)

  per pagina

  6 Artikel(en)

  per pagina

  Hou je van surfen en het vrijheidsgevoel dat erbij hoort? Dan is de Kickboard zeker iets voor jou!

  De Kickboard is gemaakt voor mensen die niet altijd binnen de lijntjes kleuren: hij geeft jou een ongelooflijk cool en leuk surfgevoel, maar is toch superhandig als compacte en vouwbare stadsstep. Het unieke leun-en-stuurmechanisme gebruikt het lichaamsgewicht om de step van de ene kant naar de andere te doen draaien. Daarmee stimuleert deze step ook evenwicht en balans van de persoon die ermee rijdt. Leuk aan deze step is ook dat je afhankelijk van je daghumeur kan afwisselen tussen een Joystick en een T-Bar: het stuur is namelijk wisselbaar. Bij de Kickboard Monsterstep heb je extra brede wielen, die je meer evenwicht en stabiliteit geven.

  Hoe kies je best jouw step?

  De steppencollectie van het Zwitserse merk Micro is zeer breed. Er is voor elk wat wils, afhankelijk van verschillende criteria zoals rijcomfort, snelheid, gestalte en leeftijd, kleur, stijl, gewicht van de step, rijplezier, en nog vele andere… Aarzel niet om ons een seintje te geven (02/445 54 85) of een mail te sturen naar store@micro-mobility.be voor meer inlichtingen.

  Micro Kickboard kopen

  Wens je een Micro Kickboard te kopen, dan ben je hier aan het goede adres. Bestel jouw Kickboard nog voor 15 uur, dan wordt deze de volgende (werk-)dag geleverd. Micro biedt bovendien een ongeëvenaarde kwaliteit, met een garantie van 4 jaar op fabricagefouten en een zeer grote voorraad wisselstukken om je jaren plezier te garanderen.