Kickboards

Kickboards maken al sinds het prille begin deel uit van de Micro collectie en de allereerste Kickboard zag het daglicht in 1998. Deze leuke driewielstep werd verschillende keren vernieuwd en blijft een gevestigde waarde. Dankzij een uniek leun-en-stuur mechanisme kan je op de Kickboard “surfen” net als op een skateboard, maar met meer stabiliteit.

 • Leeftijd: +12 jr
 • Max gewicht: 100 kg
 • Gewicht: 4-5 kg
 • Besturen: Via je lichaamsgewicht bestuur je de step naar links of rechts
 • Wielen: Dikke of normale wielen die ook binnen geen sporen nalaten
 • Stuur: Plooibaar, keuze tussen een T-stuur of een joystick om met 1 hand te gebruiken
 • 4 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Hou je van surfen en het vrijheidsgevoel dat erbij hoort? Dan is de Kickboard zeker iets voor jou!

  De Kickboard is gemaakt voor mensen die niet altijd binnen de lijntjes kleuren: hij geeft jou een ongelooflijk cool en leuk surfgevoel, maar is toch superhandig als compacte en vouwbare stadsstep. Het unieke leun-en-stuurmechanisme gebruikt het lichaamsgewicht om de step van de ene kant naar de andere te doen draaien. Daarmee stimuleert deze step ook evenwicht en balans van de persoon die ermee rijdt. Leuk aan deze step is ook dat je afhankelijk van je humeur kan afwisselen tussen een joystick en een T-stuur. Bij de Kickboard Monster heb je extra brede wielen, die je meer evenwicht en stabiliteit geven.

  Hoe kies je best jouw step?

  De steppencollectie van het Zwitserse merk Micro is zeer breed. Er is voor elk wat wils, afhankelijk van verschillende criteria zoals rijcomfort, snelheid, gestalte en leeftijd, kleur, stijl, evenwichtscontrole, gewicht van de step, rijplezier, en nog vele andere… Aarzel niet om ons een seintje te geven (02/445 54 85) of een mail te sturen naar store@micro-mobility.be voor meer inlichtingen.

  Micro Kickboard kopen

  Wens je een Micro Kickboard te kopen, dan ben je hier aan het goede adres. Bestel jouw Kickboard nog voor 15 uur, dan wordt deze de volgende (werk-)dag geleverd. Micro biedt bovendien een ongeëvenaarde kwaliteit, met een garantie van 4 jaar op fabricagefouten en een zeer grote voorraad wisselstukken om je jaren stepplezier te garanderen.