MICRO BLACK & WHITE

De Black & White steppencollectie van het Zwitserse topmerk toont op zich perfect waar Micro voor staat: klasse en eenvoud. Al meer dan 10 jaar lang biedt deze step de ideale oplossing voor jouw stadsverplaatsingen en voor het dagelijkse woon-werktraject. De Deluxe-uitvoering van deze step is uitgerust met een ingebouwd slot en een zeer comfortabel Vibram platform.

 • Kleuren: Zwart en Wit
 • Lichtgewicht: 4,7 kg
 • Verstelbare stuurhoogte: 72 cm – 102 cm
 • Breed en laag platform voor meer rijcomfort
 • Wielen: 200 mm
 • 4 Artikel(en)

  per pagina

  4 Artikel(en)

  per pagina

  Waarvoor gebruik ik de Micro Black & White ?

  Deze step met grote wielen (200 mm) en een brede en lage plank kan perfect gebruikt worden om langere afstanden af te leggen en is ook ideaal om mee te nemen is het openbaar vervoer. Het is bijgevolg de step bij uitstek voor alle pendelaars. Sinds kort bestaat ook een gloednieuwe uitvoering van deze klassieker die door het stijlvolle automerk BMW werd uitgetekend.

  Micro Black & White Deluxe

  Beide steps (Micro Black en Micro White) zijn eveneens beschikbaar in Deluxe-uitvoering, met ingebouwd slot op het stuur en een speciale schokdempende Vibram-griptape op het platform. Vibram is een bekend Italiaans zolenmerk en heeft speciaal voor Micro een griptape-laag ontwikkeld die op de plank van de step wordt bevestigd en de rit uiterst comfortabel en zacht maakt dankzij het schokdempende effect. Bovendien bevindt zich op het voorwiel van de Black en White Deluxe steps ook nog eens een extra vering die nog meer comfort biedt. Dankzij het ingebouwde slot op het stuur hoef je je nooit meer zorgen te maken of je step er wel nog zal staan als je even een winkel binnenstapt.

  Koop hier jouw Micro Black of White step, en krijg hem binnen de 24u geleverd!

  Naast de uitzonderlijke kwaliteit van onze steps bieden wij u ook een snelle leveringsdienst: als je voor 15u besteld wordt de bestelling de volgende werkdag bij jou geleverd. Wist je ook dat Micro een garantie van 4 jaar biedt op constructiefouten? We beschikken in België over een zeer grote voorraad wisselstukken, waarmee je alle mogelijke onderdelen van jouw step kan herstellen of vervangen.