Micro Flex

Deze step beschikt over een gepatenteerd Flex platform, eigen aan Micro en gemaakt uit glasvezel. Zoals de naam het al aangeeft is de plank van deze step flexibel, wat maakt dat de rit uiterst comfortabel en soepel zal zijn. Zelfs op kasseien of oneven wegen word je niet door mekaar geschud. Dit is de compacte stadsstep bij uitstek!

 • Leeftijd:+12 jr
 • Max gewicht:100 kg
 • Gewicht: 4,7 kg
 • Wielen: Rubberwielen of
 • Stuur:Aan te passen van 73-102 cm
 • 4 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  4 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Waarom een Micro Flex step kopen?

  De Micro Flex is een stadsstep. Hij is compact, licht en vouwbaar, en dankzij het gepatenteerde flex deck is het een waar genot om erop te rijden. Hij vangt alle schokken op en het op- en neer bewegen tijdens het steppen maakt het een zeer plezierige step. Dankzij de handige staander parkeer je je step moeiteloos. De zachte handvatten kunnen naar binnen geplooid worden voor een uiterst compacte vouwpositie. Aangezien deze step zeer licht is (4,7 kg) kan je hem ook moeiteloos meenemen bij elke stadsrit, in de bus, trein, tram of metro.

  Hoe kies ik mijn step?

  Als jouw vervoersmiddelen regelmatig variëren tussen auto, fiets, openbaar vervoer en te voet opteer je best voor een compacte en vouwbare step. De Micro urban en Flex steps zijn allen plooibaar en uiterst licht. Ook bepaalde steps uit de tiener- en kindercollecties van Micro Mobility kunnen perfect volstaan, want de alu-steps van Micro kunnen tot 100 kg belast worden. Zo zijn Sprite (uiterst compact en licht) en Speed+ (breed en laag deck voor grotere voeten) perfecte opties voor pendelaars. Als de af te leggen afstand iets groter is, kan je ook een elektrische step overwegen. In het algemeen staat vast dat naargelang jouw gestalte bepaalde steps beter zullen passen dan andere, omdat de stuurhoogte varieert van step tot step.

  Ben je op zoek naar kwaliteit? Zoek niet verder, Micro is al jaren marktleider!

  Het Zwitserse merk Micro is aan het einde van de jaren 90’ geboren, en heeft doorheen de jaren een internationale naam gewonnen op vlak van kwaliteit. Het merk wordt wereldwijd in meer dan 80 landen verdeeld. Kwaliteit maar ook innovatie staan bij Micro hoog in het vaandel. Als je een Micro step aankoopt, mag je er gerust op rekenen dat je er jarenlang zorgeloos plezier aan zal hebben.