Micro Flex

Deze step beschikt over een gepatenteerd Flex platform, eigen aan Micro en gemaakt uit glasvezel. Zoals de naam het al aangeeft is de plank van deze step flexibel, wat maakt dat de rit uiterst comfortabel en soepel zal zijn. Zelfs op kasseien of oneven wegen word je niet door mekaar geschud. Dit is de compacte stadsstep bij uitstek!

 • Leeftijd:+12 jr
 • Max gewicht:100 kg
 • Gewicht: 4,7 kg
 • Wielen: Kwaliteitsvolle PU wielen die ook binnen geen sporen nalaten
 • Stuur:Verstelbaar van 73-102 cm
 • 4 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Waarom een Micro Flex step kopen?

  De Micro Flex is een stadsstep. Hij is compact, licht en vouwbaar, en dankzij het gepatenteerde flex deck is het een waar genot om erop te rijden. Hij vangt alle schokken op en het op- en neer bewegen tijdens het steppen maakt het een zeer plezierige step. Dankzij de handige staander parkeer je je step moeiteloos. De zachte handvatten kunnen naar binnen geplooid worden voor een uiterst compacte vouwpositie. Aangezien deze step zeer licht is (4,7 kg) kan je hem ook moeiteloos meenemen bij elke stadsrit, in de bus, trein, tram of metro.

  Over Micro-steps

  Het doel van Micro Mobility is om Zwitserse kwaliteit te leveren met geavanceerde technologie om een ​​groene en stedelijke levensstijl te blijven verbeteren en innoveren. Micro Mobility ontwikkelde het idee van een lichtgewicht opvouwbare scooter als een ideale ecologische oplossing voor korte afstanden. Micro Flex scooters zijn allemaal opvouwbaar. Als je er niet op rijdt klap je hem op en draag je maar 4 tot 5 kg waardoor hij ook nog eens makkelijk overal op te bergen is tijdens transport, op je werkplek of thuis. Als marktleider bleef Micro de productiekwaliteit van zijn scooters verbeteren, met hoogwaardige lagers, resistente vouwsystemen en een breed assortiment waarin elk type rijder zijn perfecte match vindt. Micro-steps zijn over de hele wereld te vinden in meer dan 80 landen.

  Reserveonderdelen voor uw Micro Flex step?

  Moet u een onderdeel van uw Flex step of een andere Micro Mobility step voor volwassenen vervangen? Geniet van 4 jaar garantie! Als officiële distributeur in België houden we alle reserveonderdelen voor u beschikbaar, groot en klein. Onze Micro-garantie dekt geen slijtage, maar wel alle fabricagefouten. Gelukkig hebben we zachte prijzen voor onderdelen zoals: remmen, wielen en handvatten die na vele jaren gebruik van uw scooter moeten worden opgefrist of u kunt zelfs deze reserveonderdelen kiezen om uw Micro aan te passen.