Micro Suspension

Met de Micro Suspension hoef je niet meer te kiezen tussen stijl en rijcomfort, want deze step is een echte alleskunner met een mooie uitstraling. Deze vouwbare alu-step is uiterst comfortabel dankzij zijn voorvork met vering en de verende achterwielophanging. Zelfs op kasseien of op een iets ruwer terrein blijft de Suspension aangenaam om te gebruiken. Het is bovendien ook een zeer elegante step.

 • Leeftijd: +12 jr
 • Max gewicht: 100 kg
 • Gewicht: 6,1 kg
 • Wielen: Hoge kwaliteits PU-wielen
 • Stuur: In te stellen van 74-96 cm
 • 2 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  De Micro step met dubbele vering!

  Kies je voor de Micro Suspension, dan kies je voor alle troeven bij mekaar: deze step is uiterst comfortabel op alle terreinen en tegelijk ook zeer stijlvol. De grote 200mm wielen, in combinatie met de dubbele vering maken jouw rit ongelooflijk aangenaam en soepel. Ook voor iets grotere personen is deze step perfect geschikt, want het stuur is in de hoogte verstelbaar tot 96cm. En dankzij het handige vouwsysteem kan je de step probleemloos in de autokoffer opbergen of in de trein meenemen. De staander is handig om de step overal te kunnen parkeren.

  Topkwaliteit

  Al sinds het einde van de jaren ’90 staat Micro bekend voor haar kwaliteitssteps. Naast 4 jaar garantie op fabricagefouten kunnen alle onderdelen apart vervangen worden omdat deze allemaal gevezen worden en niet gelijmd of gelast. We beschikken in België over een grote voorraad wisselstukken zodat de steps zo goed als altijd volledig kunnen hersteld worden indien nodig. Slijtagestukken (remmen, wielen en handvatten) maken geen deel uit van de garantieregeling maar worden tegen kostprijs vervangen.

  Uw Suspension step herstellen?

  Voor we je step herstellen, bieden we je alle aparte wisselstukken aan zodat je aan de hand van makkelijke video's je step kan herstellen bij je thuis! Bovendien zit er bij elke aangekocht step de vijzen en het gereedschap dat je nodig hebt om snel kleine herstellingen te doen. Als je step toch herstelt dient te worden, helpen we je graag verder en bieden we je 4 jaar garantie!