MICRO SUSPENSION

Met de Micro Suspension hoef je niet meer te kiezen tussen stijl en rijcomfort, want deze step is een echte alleskunner met een mooie uitstraling. Deze vouwbare alu-step is uiterst comfortabel dankzij zijn geveerde voorvork en de verende achterwielophanging. Zelfs op kasseien of op een iets ruwer terrein blijft de Suspension aangenaam om te rijden. Het is bovendien ook een zeer elegante step, beschikbaar in 2 sobere kleuren: brons en zwart.

 • Gewicht: 6,1 kg
 • Kleuren: Brons en Zwart
 • Wielen: 200 mm
 • Stuurhoogte verstelbaar: 74 cm – 96 cm
 • Max. belastbaar gewicht: 100 kg
 • 2 Artikel(en)

  per pagina

  2 Artikel(en)

  per pagina

  De Micro step met dubbele vering!

  Kies je voor de Micro Suspension, dan kies je voor alle troeven bij mekaar: deze step is uiterst comfortabel op alle terreinen en tegelijk ook zeer stijlvol. De grote 200mm wielen , in combinatie met de dubbele vering maken jouw rit ongelooflijk aangenaam en soepel. Ook voor iets grotere personen is deze step perfect geschikt, want het stuur is in de hoogte verstelbaar tot 96cm. En dankzij het handige vouwsysteem kan je de step probleemloos in de autokoffer opbergen of in de trein meenemen. De staander is handig om de step overal te kunnen parkeren.

  Topkwaliteit

  Al sinds het einde van de jaren ’90 staat Micro bekend voor haar kwaliteitssteps. Naast 4 jaar garantie op fabricagefouten kunnen alle onderdelen apart vervangen worden omdat deze allemaal gevezen worden en niet gelijmd of gelast. We beschikken in België over een grote voorraad wisselstukken zodat de steps zo goed als altijd volledig kunnen hersteld worden indien nodig. Slijtagestukken (remmen, wielen en handvatten) maken geen deel uit van de garantieregeling maar worden tegen kostprijs vervangen.

  Bent u eerder op zoek naar een elektrische step?

  Mag het voor jou iets sneller gaan, en/of heb je dagelijks grotere afstanden af te leggen? Het Zwitserse topmerk Micro biedt nu ook een mooie collectie elektrische steps aan. We helpen je graag verder in jouw keuze, dus neem zeker contact op met ons indien je graag een testrit zou willen doen, indien je de verschillende steps graag zou willen vergelijken, of indien je een electrische step wil kopen