Micro Urban Steps

De collectie stadssteppen van het Zwitserse topmerk toont perfect waar Micro voor staat: klasse en eenvoud. Al meer dan 10 jaar lang bieden deze steps de ideale oplossing voor jouw stadsverplaatsingen en voor het dagelijkse woon-werktraject.

 • Leeftijd: +16y
 • Max gewicht: 100 kg
 • Gewicht: 4-6 kg
 • Wielen: Kwaliteitsvolle PU wielen die ook binnen geen sporen nalaten
 • Stuur: Verstelbaar van 72-105 cm
 • 7 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Waarom een Micro White, Downtown of Metropolitan kopen?

  Met wielen van 200mm, een wijd en laag platform zijn de Micro White en Metropolitant perfecte stadssteps, handig om te dragen en om mee te nemen. Bovendien zorgt een laag platform ervoor dat je rug recht zal houden tijdens het steppen. Als je een fijne ondergrond hebt of de fietspaden kan gebruiken, is het de perfecte step! Met elke stap die je afzet, zal je een aanzienlijke snelheid en afstand afleggen! Met de Downtown kan je bovendien je step zeer snel plooien-en ontplooien, ideaal voor een combinatie tussen verschillende mobiliteitsvormen! Wil je meer comfort? Ga dan een kijkje nemen bij Flex of Suspension. Wil je nog sneller gaan of meer afstand afleggen zonder een drup zweet te verliezen? Ga dan voor de elektrische steps van Micro Mobility!!

  Wat is Micro Mobility?

  Kleine mobiliteit. Dat is waar het Zwitserse Micro achter staat. De uitvinder van de lichte plooibare step doet jaar na jaar innovaties en probeert mensen de beste alternatieve mobiliteit te bieden in een milieubewuste samenleving. CO2 kan gespaard worden door je auto aan de rand van de stad of thuis te laten en verder op weg te gaan op de bus, metro, tram of trein met je step. Je kan het zelfs meenemen tot in de kleedkamer van de gym, onder je bureau wegleggen of meenemen tot op het vliegtuig. Duurzame, kwaliteitsvolle steps is wat Micro wil en dat zonder in te boeten op stepplezier!

  Wisselstukken voor je Micro Downtown, Metropolitan of White step?

  Naast de uitzonderlijke kwaliteit van onze steps bieden wij u ook een snelle leveringsdienst: als je voor 15u besteld wordt de bestelling nog de dag zelf verzonden. Wist je ook dat Micro Mobility een garantie van 4 jaar biedt op constructiefouten? We beschikken in België over een zeer grote voorraad wisselstukken, waarmee je alle mogelijke onderdelen van jouw step kan herstellen of vervangen.