Micro Luggage

Met de Micro Luggage heb je je ideale reispartner gevonden! Dankzij deze step/trolley doorkruis je alle luchthavengangen in een mum van tijd. Een vlucht missen is dus verleden tijd. Eens toegekomen aan de gate kan je de trolley/step in één klik opvouwen om hem zo als handbagage mee te nemen in het vliegtuig.

De Micro Kickpack is een uiterst handige combinatie van een step en een rugzak. Je hoeft de rugzak dus niet meer zelf te dragen, maar je klikt hem gewoon vast aan het stuur van je step. De rugzak is heel ruim en heeft plaats voor al jouw persoonlijke spullen en ook voor je laptop.

 • Leeftijd: +12 jr
 • Max gewicht: 100 kg
 • Gewicht: 6 kg
 • Richting geven: via een uniek systeem leun je met je lichaam links of rechts om te sturen!
 • 1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Micro Luggage

  Dankzij deze knappe combinatie tussen een trolley en een step bespaar je kostbare uren in de luchthaven. De wielen van de step zijn gemaakt van hoogwaardige PU en markeren de vloer niet, dus je mag er gerust mee rijden in de luchthavengangen en door grote treinstations. Net als de kickboards van Micro, is ook deze step uitgerust met het unieke leun-en stuurmechanisme, waar je met je hele lichaamsgewicht leunt om te draaien. Dit geeft een heel leuk surfgevoel en rijdt ook heel soepel. In geplooide toestand kan je de Micro luggage met step probleemloos meenemen in het vliegtuig als handbagage.

  Micro Kickpack

  Voor tieners die een ietwat langere afstand afleggen tussen huis en school is de Micro Kickpack de ideale oplossing. Dankzij deze unieke combinatie van een step met een rugzak moet de tiener zijn rugzak, die soms zwaar geladen is met schoolboeken of een laptop, niet meer op de rug dragen. Je klikt de rugzak gewoon op het stuur van de step, en in geplooide toestand vormt de step zich om tot trolley. In de rugzak is bovendien veel plaats, met verschillende opbergvakken en de voorkant van de rugzak is voorzien van een hard oppervlak om een laptop of smartphone op te plaatsen.

  Micro Luggage of Kickpack kopen.

  Hou je van ecologisch reizen op een leuke manier? Reis je veel voor je werk? Dan is een Micro Luggage of Kickpack ideaal om mee te nemen op je avontuur. Je zal geen tijd verliezen, je kan rechtstreeks het vliegtuig in steppen gezien je de step/trolley bij verschillende vliegtuigmaatschappijen mag meenemen. Je zal geruisloos door de straten je trolley meenemen. Micro Mobility speelt in op alternatieve mobiliteit voor eender wie en ook deze steps zijn in hoogte verstelbaar en kan je al vanaf 12 jaar makkelijk reizen van A naar B met een glimlach!