Micro Luggage

Met de Micro Luggage heb je je ideale reispartner gevonden! Dankzij deze step/trolley doorkruis je alle luchthavengangen in een mum van tijd. Een vlucht missen is dus verleden tijd. Eens toegekomen aan de gate kan je de trolley/step in één klik opvouwen om hem zo als handbagage mee te nemen in het vliegtuig.

 • Leeftijd: +12 jr
 • Max gewicht: 100 kg
 • Gewicht: 6 kg
 • Richting geven: via een uniek systeem leun je met je lichaam links of rechts om te sturen!
 • 2 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Micro Luggage

  Dankzij deze knappe combinatie tussen een trolley en een step bespaar je kostbare uren in de luchthaven. De wielen van de step zijn gemaakt van hoogwaardige PU en markeren de vloer niet, dus je mag er gerust mee rijden in de luchthavengangen en door grote treinstations. Net als de kickboards van Micro, is ook deze step uitgerust met het unieke leun-en stuurmechanisme, waar je met je hele lichaamsgewicht leunt om te draaien. Dit geeft een heel leuk surfgevoel en rijdt ook heel soepel. In geplooide toestand kan je de Micro luggage met step probleemloos meenemen in het vliegtuig als handbagage.

  Micro Luggage Eazy

  De Micro Luggage Eazy is de absolute must-have onder de trendy reisaccessoires. Laat de buggy voortaan thuis, want deze slimme reisgenoot kan in slechts enkele seconden van een conventionele trolley worden omgevormd tot een praktisch vervoermiddel voor kinderen! Als je alleen reist, kan de Luggage Eazy worden gebruikt als handbagage of winkelwagen.

  Micro Luggage kopen.

  Hou je van ecologisch reizen op een leuke manier? Reis je veel voor je werk? Dan is een Micro Luggage ideaal om mee te nemen op je avontuur. Je zal geen tijd verliezen, je kan rechtstreeks het vliegtuig in steppen gezien je de step/trolley bij verschillende vliegtuigmaatschappijen mag meenemen. Je zal geruisloos door de straten je trolley meenemen. Micro Mobility speelt in op alternatieve mobiliteit voor eender wie en ook deze steps zijn in hoogte verstelbaar en kan je al vanaf 12 jaar makkelijk reizen van A naar B met een glimlach!