MICRO LUGGAGE - Stepkoffers

Met de Micro Luggage heb je je ideale reispartner gevonden! Dankzij deze step/trolley doorkruis je alle luchthavengangen in een mum van tijd. Een vlucht missen is dus verleden tijd. Eens toegekomen aan de gate kan je de trolley/step in één klik opvouwen om hem zo als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. De Micro Kickpack is een uiterst handige combinatie van een step en een rugzak. Je hoeft de rugzak dus niet meer zelf te dragen, maar je klikt hem gewoon vast aan het stuur van je step. De rugzak is heel ruim en heeft plaats voor al jouw persoonlijke spullen en ook voor je laptop.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Micro Luggage

Dankzij deze knappe combinatie tussen een trolley en een step bespaar je kostbare uren tijd in de luchthaven. De stepwielen zijn gemaakt van hoogwaardige PU en markeren de vloer niet, dus je mag er gerust mee rijden in de luchthavengangen. Net als de kickboards van Micro, is ook deze step uitgerust met het unieke leun-en stuurmechanisme , waar je met je hele lichaamsgewicht leunt om te draaien. Dit geeft een heel leuk surfgevoel en rijdt ook heel soepel. In geplooide toestand kan je de Micro luggage met step probleemloos meenemen in het vliegtuig als handbagage.

Micro Kickpack

Voor tieners die een ietwat langere afstand afleggen tussen huis en school is de Micro Kickpack de ideale oplossing. Dankzij deze unieke combinatie van een step met een rugzak moet de tiener zijn rugzak, die soms zwaar geladen is met schoolboeken of een laptop, niet meer op de rug dragen. Je kliks de rugzak gewoon op het stuur van de step, en in geplooide toestand vormt de step zich om tot trolley. In de rugzak is bovendien veel plaats, met verschillende opbergvakken en de voorkant van de rugzak is voorzien van een hard oppervlak om een laptop of smartphone op te plaatsen.

Micro Luggage of Kickpack kopen.

Je kan de verschillende versies van de Micro Luggage of de Micro Kickpack online bestellen via deze website. Als je de bestelling voor 15 uur plaatst wordt deze de volgende werkdag geleverd. Wist je bovendien dat wij over een grote voorraad accessoires beschikken waarmee je jouw Micro step een persoonlijke touch kan geven of beveiligen? Ga snel een kijkje nemen naar onze collectie lampjes, belletjes, straps, en vele andere leuke dingen ...