Stuntsteps

Micro Stunt steps zijn ontwikkeld om stunts mee te doen! Er is geen plooisysteem, je kan de hoogte niet aanpassen, er is enkel een sterk platform met een robuust stuur dat het jump-bestendig maakt. Comfortabel stunten doe je dankzij het gebruik van lichte materialen. De lagers en wielen zijn van hoge kwaliteit, zodat de step niet snel een bult zal hebben van al dat freestylen! Door deze keuze in hoogkwalitatief materiaal, kan je de step ook makkelijk dagdagelijks gebruiken.

Nieuw: Micro begon onlangs een samenwerking met Chilli scooters, een cool stuntsteppen merk. De Chilli scooters zijn nu ook in België beschikbaar!

 • Micro Beginners stuntteps: (7-12 jr) de modellen Ramp en Trixx zijn het best om te starten met je eerste trucjes
 • Chilli PRO scooters (9+ jr) Kies de Chilli Scooter BASE, REAPER en REAPER Reloaded, voor het evolueren op je stuntstep.
 • Geavanceerd: (12+ jr) Ga je voor competitie, kies dan voor topmateriaal van Chilli scooter zoals de BEAST, Riders Choice of nog Archie Cole
 • 24 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Micro in het skatepark

  Kinder- en stadssteps zijn onze belangrijkste producten. Maar we hebben onze know-how op het gebied van stepproductie toegepast om ook hoogwaardige stuntsteps te ontwikkelen. Zonder concessies te doen aan kwaliteit, zoals op al onze modellen. We gebruiken de beste materialen, voldoen aan de hoogste normen en verbeteren onze steps continu door te testen en te testen. Je kunt hem gebruiken als freestyle step of er zelfs mee naar school gaan of vrienden bezoeken.

  Het assortiment gaat van kleinere beginnersmodellen tot grotere en sterkere pro-modellen met aandacht voor elk onderdeel. Het stuur is over het algemeen relatief laag om de berijder een voorovergebogen, agressievere positie te geven om de step gemakkelijk te hanteren tijdens het doen van tricks en sprongen.

  Chilli PRO-scooters

  Onlangs is Micro-Mobility begonnen samen te werken met Chilli Pro Scooter. Het merk staat voor absolute passie voor stuntsteps en 100% support voor de sport. Chilli is opgericht in 2010 met als doel het ontwikkelen van een high-end stuntstep line-up voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Van kinderstuntsteps tot professionele stuntsteps, alles is aanwezig. Tot op de dag van vandaag wordt er dag in dag uit onderzoek, ontwikkeling, testen en ontwerp besteed aan het bouwen van steeds betere en betere stuntsteps.

  Over Micro

  Opgericht in Kuesnacht, Zwitserland, Micro Mobility ontwikkelde het idee van een lichtgewicht opvouwbare step als een ideaal hulpmiddel voor korte afstanden. Als marktleider bleef het de productiekwaliteit van de scooters verbeteren, met hoogwaardige lagers, resistente vouwsystemen en een breed assortiment waarin elk type rijder zijn perfecte match vindt. Of je nu net leert steppen of een upgrade van je oudere freestyle-step nodig hebt, we hebben het allemaal en kunnen je indien nodig stepadvies geven.