Chilli PRO Step

 • Chilli PRO-scooters (9+ j): Chilli BASE, REAPER en REAPER herladen helpen je verder in tricks en zijn sterker gebouwd voor hogere sprongen
 • Geavanceerd (12+ j): top Chilli stunsteps zoals BEAST, RIDERS CHOICE of ARCHIE COLE bieden je het beste van het beste om je grenzen te verkennen en voor wedstrijdprijzen te gaan
 • 3 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina

  Chilli PRO step

  Chilli staat voor absolute passie voor stuntsteps. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel het ontwikkelen van een high-end stuntstep line-up voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Van kinderstuntsteps tot professionele stuntsteps, alles is aanwezig. Tot op de dag van vandaag wordt er dag in dag uit onderzoek, ontwikkeling, testen en ontwerp besteed aan het bouwen van steeds betere stuntsteps.

  Je stuntstep kiezen

  Om je te helpen bij het vinden van je perfecte step, is Chilli verdeeld in verschillende hoofdstukken, die de oriëntatie in de stepsjungle veel gemakkelijker maken. Steps van de rijders voor de rijders. Echt professioneel materiaal – gemaakt door Chilli.

  Heb je liever een step voor je dagelijkse woon-werkverkeer?

  Natuurlijk kan je stuntstep ook op de weg worden gebruikt. Maar voor meer comfort buiten het skatepark, bekijk ons ​​assortiment steps voor dagelijks gebruik. Bij Micro Mobility streven we naar een scooter die voor iedereen werkt. En als je op een doordeweekse dag voor 15:00 uur bestelt, wordt je step dezelfde dag nog verzonden! Indien u meer advies wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We helpen je graag verder!