Micro Freestyle Beginners

Micro stuntsteps zijn ontwikkeld voor de tricks! Geen vouwsysteem, geen hoogteverstelling, gewoon een sterk board en een sterk stuur waardoor hij springvast is. Lichtgewicht materialen, hoogwaardige lagers en wielen laten je genieten van de rit. En ja, hij kan je ook naar je bestemming brengen, maar het gaat meer om de rit zelf. Je kunt door de straten cruisen en van het ene voetpad naar het andere springen. RAMP en Trixx zijn de beste stuntsteps om mee te beginnen en de eerste tricks te proeven.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor een Micro Trixx?

Leer je eerste trucjes op jonge leeftijd! Het lichtgewicht geperforeerde dek maakt het gemakkelijker en is veilig om met je voeten op te landen met zijn concave vorm (1305g dek). Trixx 2.0 wordt geleverd met pegs om nog meer stuntsteps te doen.

Waarom kiezen voor een Micro Ramp?

Voor een instapprijs, maar met Micro-kwaliteit, is Micro Ramp de ideale step voor beginners, die beginnen met gemakkelijke en lichte tricks. Het stuur is laag genoeg om het voor jongere rijders onder controle te houden.

Reserveonderdelen

Bij Micro zorgen we ervoor dat onze steps zo lang mogelijk meegaan door alle reserveonderdelen beschikbaar te hebben om je scooter te repareren, en dit geldt ook voor onze stuntstep. U kunt uw reserveonderdelen en wielen online bestellen in onze webshop, maar mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!