TRIXX

De Micro Trixx 2.0 is ontworpen voor jongeren die willen beginnen met freestyle en alleen moeten springen met hun scooters! Micro heeft de coolste scooters om basistrucs te leren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met hun stevige vorm en kleurrijk ontwerp zijn ze ook perfect voor rijders die gezien willen worden in het skatepark.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor een Micro Trixx?

Leer je eerste trucjes op jonge leeftijd! Het lichtgewicht geperforeerde dek maakt het gemakkelijker en is veilig om je voeten op te landen met zijn concave vorm (1305 g dek). Trixx 2.0 wordt geleverd met pegs om nog meer stuntsteps te doen.

Waarom kiezen voor een Micro Ramp?

Voor een instapprijs, maar met Micro-kwaliteit, is Micro Ramp de ideale step voor beginners, die beginnen met gemakkelijke en lichte tricks. Het stuur is laag genoeg om het voor jongere rijders onder controle te houden.

Reserveonderdelen

Bij Micro zorgen we ervoor dat onze steps zo lang mogelijk meegaan door alle reserveonderdelen beschikbaar te hebben om je scooter te repareren, en dit geldt ook voor onze stuntstep. U kunt uw reserveonderdelen en wielen online bestellen in onze webshop, maar mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!