TRIXX

Micro Trixx 2.0, Ramp en Freeride is ontworpen voor tieners die willen beginnen met freestyle en gewoon niet kunnen stoppen om met hun step te springen! Micro heeft de beste steps om de basistrucs mee te leren en zo kan je springen zonder je zorgen te hoeven maken! Met hun robuuste vorm en kleurrijk design zijn ze ook perfect voor stunters die gezien willen worden in het skatepark!

 • Leeftijd: 5-12 jr
 • Platform: max 100 kg belast
 • Gewicht: 3,7-4,9 kg
 • Wielen: 100 mm, kwaliteitsvolle PU
 • Stuur: 46-51 cm, niet verstelbaar in hoogte
 • 4 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  4 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Waarom een Micro Trixx kiezen?

  Leer je eerste stunt op jonge leeftijd! Doordat er gaten zijn in het platform, wordt de step super licht en dit maakt het gemakkelijk in gebruik zeker voor de jongeren onder ons. Het is gemakkelijk om de step te gebruiken en het platform is een beetje hol zodat het ook makkelijk is om te landen bij stunts! Trixx 2.0 komt ook nog eens met pinnen die je kan vastmaken aan de wielen om nog meer stunts uit te voeren!

  Waarom een Micro Ramp kiezen?

  Aan een lage prijs maar toch met de kwaliteit van Micro, is de Ramp de ideale step voor beginners die willen starten met makkelijke en lichte truxs. Het stuur is laag genoeg om de beste controle te hebben voor jonge steppers.

  Waarom een Micro Freeride kiezen?

  Micro Freeride is ontworpen voor stunters die ook in de straat willen cruisen. Dankzij de bredere wielen, is de step zeer stabiel en wordt remmen ook efficiënter bij stijle afdalingen. Je zal makkelijk naar boven steppen, ook de meest kronkelige bochten, en je kan je evenwicht zonder problemen bewaren in het skatepark.