RAMP

De Micro Ramp is een ideale freestyle step voor tieners. Deze freestyle step heeft een breder stuur dat 360° kan draaien en kleine wielen om hem zo beheersbaar mogelijk te maken. Met een gewicht van 3,7 kg is deze scooter erg licht.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor een Micro Trixx?

Leer je eerste trucjes op jonge leeftijd! Het lichtgewicht geperforeerde dek maakt het gemakkelijker en is veilig om je voeten op te landen met zijn concave vorm (1305 g dek). Trixx 2.0 wordt geleverd met haringen om nog meer stuntsteps te doen.

Waarom kiezen voor een Micro Ramp?

Voor een instapprijs, maar met Micro-kwaliteit, is Micro Ramp de ideale step voor beginners, die beginnen met gemakkelijke en lichte tricks. Het stuur is laag genoeg om het voor jongere rijders onder controle te houden.

Reserveonderdelen

Bij Micro zorgen we ervoor dat onze scooters zo lang mogelijk meegaan door alle reserveonderdelen beschikbaar te hebben om uw step te repareren, en dit geldt ook voor onze stuntstep. U kunt uw reserveonderdelen en wielen online bestellen in onze webshop, maar mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!