Meer leefbare steden - de visie van Micro Mobility

 

COMMUTE!

We believe... dat Micro steps een grote schakel kunnen vormen in de (groene) mobiliteit van vele mensen. Denk maar aan dat dagelijkse woon-werkverkeer of het verkeer met trein, tram, bus en/of taxi waarbij je dikwijls nog een kleine afstand moet afleggen. Van het station naar het werk of de school, van de bushalte naar huis en noem maar op. Deze afstanden zijn ideaal om ten volle te genieten van je Micro step. Het nuttige wordt dan vanzelfsprekend aan het aangename rijplezier gekoppeld en bovendien ben je nog eens sneller op je bestemming. Door het innovatieve plooisysteem van onze Micro steps is hij makkelijk opbergbaar en draagbaar tijdens het openbaar vervoor. 
 

 


 

 

 

EXPLORE!

We believe... dat Micro steps ideaal zijn om nieuwe plekken en steden te ontdekken. Neem je Micro step, doe een tochtje met de kinderen en ontdek wat de natuur te bieden heeft. Ook op een citytrip zijn onze Micro steps ideaal om je te verplaatsen. Step van de ene bezienswaardigheid naar de andere, zonder steeds die drukke bus of metro te nemen. Tijdsbesparend, stressbesparend en nog eens gezond ook!

TRAVEL!

We believe... dat de Micro Luggage reizigers kan bijstaan in een aangename tocht. Neem je vaak vliegtuig of trein en moet je dikwijls sleuren met al het materiaal dat je daarbij moet meeneemen? Dan is onze Micro Luggage het ideale vervoersmiddel. Door zijn handige opbergvalies met apart opbergvak voor laptop neem je gewoon mee wat je wil zonder al te veel gesleur. De opbergvalies is makkelijk monteerbaar aan de step en kan ook als trolley gebruikt worden. De perfecte handbagage dus!

 

 

 

MOVE!

We believe... dat Micro steps je kunnen helpen op weg naar een gezondere levensstijl. Heb je geen tijd om die aanbevolen 30 minuten per dag te sporten? Neem dan gewoon de step om naar het werk of de winkel te gaan. Deze kleine inspanningen zullen door jouw lichaam geäpprecieerd worden en je voelt je meteen een stuk beter!